Dansk Solar System

Det handler om at bruge vores natur og være god mod den!

Det handler om at bruge vores natur og være god mod den!

Det handler om at bruge vores natur og være god mod den!

HVAD ER SOLENERGI?

Den energimængde som dagligt rammer jorden og som udledes fra solen svarer til ca. 41 års forbrug på verdensplan. Energi som du kan udnytte ganske gratis og helt CO2 frit, når solcellerne først er monteret.

Solceller er den reneste, miljøvenligste og mest CO2 neutrale energikilde der findes. Hvad vil det betyde for dig at få op til 15-20 års gratis forbrug af miljøvenlig CO2 neutral strøm? - og regnskabet ser endnu mere fordelagtig ud for dig, når regeringens planlagte energiafgifter slår igennem på elprisen de kommende år!

En solcelle er en halvleder opbygget af grundstoffet silicium, der omsætter lys direkte til elektricitet via fotoelektrisk effekt. Dette betyder at solceller kan producere strøm selv i skyet vejr. Solceller kan med den permanente tilskudsordning "nettomålingsordning" allerede i dag, være en fornuftig investering for dig, samtidig med at du bidrager positivt til miljøet og det samlede CO2 regnskab.

Læs mere om nettomålingsordning her

 

DANSK SOLAR SYSTEM

Dansk Solar System er en Ingeniørvirksomhed, der primært beskæftiger sig med solcelleteknologi. Vi har et tæt samarbejde med en række producenter, leverandører, installatører og samarbejdspartnere i Europa.

Dansk Solar System tilbyder rådgivning, vejledning og udbyder komplette solcelleanlæg, der kan tilsluttes direkte til el-nettet eller som enkeltstående batteridrevne anlæg, eksempelvis til hytter, koloni-havehuse, kits til undervisningsbrug samt andre formål.

Vi tilbyder kundespecifikke løsninger såsom solcelle integrerede OEM løsninger, der skaber merværdi samt en grøn profilering af jeres produkt og virksomhed. Når du vælger en løsning hos Dansk Solar System, bestræber vi os altid på at levere dig den bedste ydelse, som for os består af høj kvalitet, god pris og en god oplevelse af personlig service. Det er vigtigt for os at være professionelle, tillidsfulde og troværdige leverandører, samt sikre os at du som kunde får den bedst mulige løsning og totaloplevelse, der gør du handler med os fremover.

Vi er altid parate til en uforpligtende samtale med dig, såfremt du overvejer et solcelleanlæg fra os.

Med venlig hilsen

Dansk Solar System